Hvem skal spille os til VM?

Så er der kun en lille uges tid til at vi skal møde Montenegro på udebane i den første af to altafgørende VM-kvalifikationskampe. Vi er i forrygende form efter to fantastiske præstationer med en henholdsvis 4-0 sejr hjemme imod Polen og en 4-1 sejr ude imod Armenien. To tiltrængte gode præstationer, som for alvor har spillet os tilbage i kampen om VM-billetter. Men hvordan ser vores idealopstilling ud?


Åge har udtaget følgende spillere

Nicolai Jørgensen er desværre skadet, men Yussuf Poulsen er tilbage i varmen.


Never change a winning team

Men det bliver vi nød til, for Nicolai Jørgensen er i øjeblikket skadet og er derfor ikke udtaget, hvilket betyder at Åge har Andreas Cornelius, Kasper Dolberg, Nicklas Bendtner, Viktor Fischer og Yussuf Poulsen til rådighed når han skal sætte sit angreb. Cornelius er i min optik “sikker” i startopstillingen som den ene angriber i 4-3-3 systemet, da han har været en del af successen de sidste to kampe. Men hvem skal så afløse Jørgensen ved siden af Cornelius? Personligt håber og tror jeg lidt på Yussuf Poulsen, som er tilbage i fulde omdrejninger igen efter en skadesperiode for sit klubhold.

Mange vil selvfølgelig råbe på Bendtner, da han er dén af alternativerne der viser den bedste form i øjeblikket, men personligt tror jeg dog at Åge vil få mest ud af at spille med både en klassisk boksspiller som Andreas Cornelius og så en hurtig mere udfordrende type som Yussuf Poulsen ved sin side. Det kan hurtigt blive lidt for tungt og langsomt med både Bendtner og Cornelius inde på samme tid og ud fra frasen “never change a winning team”, må det så blive Cornelius som førstevalg. I forhold til resten af opstillingen må vi gå ud fra at Åge giver genvalg til alle dem som var med i de to forrige kampe. På baggrund af ovenstående ser min idealopstilling derfor således ud:


Opstilling: 4-3-3


Hvordan ser din idealopstilling ud?

Foretrækker du også Poulsen som erstatning for Jørgensen og er der andre positioner på holdet som burde se anderledes ud? Deltag i debatten i kommentarfeltet!


Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport. ⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

En tanke om “Hvem skal spille os til VM?

  1. Helt ærligt, så ser jeg faktisk gerne Lord Bendtner tilbage i startopstillingen i netop disse to kampe. Bare en 1-1 udskiftning med Jørgensen. Har set ham lidt i aktion for Rosenborg og han ser slet ikke lige så tung ud længere som han gjorde i sin sidste periode på landsholdet, også er han jo bare brandvarm målscoringsmæssigt. Poulsen scorer nærmest aldrig for landsholdet, så hvis han spiller er det nærmest kun op til Eriksen og Corner at score.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar