Fantastisk skifte af Kjær

Kjær skifter til Sevilla

Simon Kjær skifter til Sevilla for ca. 100 mill. kroner på en fireårig kontrakt. I mine øjne et fantastisk skifte af Kjær der kan se frem til at spille Europæisk topfodbold i næste sæson. Nu er det store spørgsmål så bare om han har niveauet til at spille fast i Sevilla!? Hurtig boldomgang og teknisk forsvarsspil er langt fra Kjærs styrke, men når det er sagt er der ingen i den spanske liga der kommer i nærheden af den fysiske styrke i mand/mand duellerne som han besidder. Kjær får brug for spillere omkring sig der i højere grad end ham selv besidder evnen til at føre bolden frem af banen eller at lægge de præcise flade og korte afleveringer til midtbanen, så han kan fokusere på at tage de fysiske dueller og hovedstødsdullerne, lidt ligesom vi ser det i for eksempel Real Madrid i øjeblikket med Varane og Ramos.

Da Christian Poulsen i sin skiftede til Sevilla var jeg 100 procent sikker på at han ville blive et stort flop på grund af hans tekniske mangler, men han opnåede på ganske kort tid enorm succes netop fordi at hans fysiske og meget energiske stil passede godt ind i fælleskabet og setuppet i klubben på det tidspunkt. Det samme kunne sagtens ske for Kjær, da i han i høj grad kommer ind på et hold af stærke tekniske spillere, som kan få stor gavn af hans kontante spillestil.


Højdepunkter fra Kjærs tid i Fenerbahce


Deltag i debatten – Godt eller skidt skifte af Simon Kjær?

Smid en kommentar nedenfor…

En tanke om “Fantastisk skifte af Kjær

  1. Ja, stærkt skifte af Kjær.. Sevilla sluttede på 4. pladsen sidste sæson, så de kvalificerer sig sandsynligvis til gruppespillet i år. Kan ikke huske om Kjær har prøvet det før. For Kjær personligt er det endnu en spændende liga han for lov at prøve kræfter med. Nu er det snart kun Premier League han ikke har prøvet af de store ligaer.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar