Få 3 skræddersyede tilbud på din fodboldrejse

Find din fodboldrejse via Visitfootball.dk

VisitFootball.dk gik i luften i juni 2014 og deres mission er at hjælpe dig på fodboldrejser – uanset hvor de går hen. Målet for dem har altid været at lave et website fyldt med guides, inspiration og information om fodboldlande, fodboldbyer og fodboldklubber, så du altid kan finde den information du søger eller kan få inspiration til nye fodboldrejser.

Få 3 tilbud på fodboldrejser

Hvis du er i tvivl om hvilket rejsebureau du skal vælge til din næste fodboldrejse, så har visitfootball en fed feature hvor du kan få 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige rejsebureauer til din ønskede fodboldrejse-destination. Det eneste det kræver er at du udfylder formularen og så modtager du de 3 tilbud på mail indenfor 1-2 hverdage. Det er ganske gratis at modtage tilbudene og du er ikke forpligtet til noget efterfølgende, hvis du ikke ønsker tilbudene lader du dem bare være. Udover det samarbejder virksomheden med nogle af de største fodboldrejsearrangører i Danmark, så der er god garanti for at de tilbud du modtager er blandt markedets bedste.

Så gør dig selv en tjeneste og afprøv deres tilbudsformular ⇒ Udfyld formularenBliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

En tanke om “Få 3 skræddersyede tilbud på din fodboldrejse

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar