Unisport Reviews: Guide til støvlevalg

Vælg den rigtige støvle med Unisport Reviews

Unisport har de seneste år oplevet en voldsom vækst og udviklet sig til at være en international forretning med både fysiske og online butikker spredt ud over Europa:

” Unisport er Nordens førende online forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr, og er samtidig en global medieplatform for fodboldrelateret indhold. Med base i København har Unisport siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og med kyndig vejledning herom. Ud over butikken i København og Unisport.dk, omfatter Unisport også lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland og Tyskland og er endvidere tilgængelig for resten af verden på den engelsksprogede unisportstore.com. ” (Læs mere via Unisport.dk)

En af de områder hvor Unisport virkelig har udviklet sig er deres overgang fra primær butik til salg af udstyr til også at være et fodboldlivsstils-brand. En udvikling der rent digitalt blandt andet går under #unisportlife og en YouTube kanal der jævnligt tester udstyr, interviewer spillere og fokuserer på mange andre ting end det der lige foregår indenfor kridtstregerne i de store ligaer.

Specielt deres WebTV Rewiews af fodboldudstyr er flot producerede og virkeligt brugbare når man skal vælge støvler og gir et indblik i hvilke støvler du skal vælge alt efter spillestil, kompetencer og position på banen. Så står du og skal til at vælge nye støvler op til den nye halvsæson er Unisport test/reviews videoerne virkeligt gode.


Et review af Nike Hypervenom 3


Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar