Er Martin Braithwaite vores bedste angriber?

Martin Braithwaite som førsteangriber på landsholdet

Anfører i Toulouse og topscorer med 10 kasser i en stærk Fransk Liga. Martin Braitwaite er vel “vores” bedste angriber lige pt. Både Dolberg og Jørgensen gør det også fantastisk, men i en liga man vel godt kan betragte som væsentligt dårligere end den franske. Det er vildt at se hvordan Braithwaite har udviklet sig til både at kunne varetage et anførerbind og samtidig producere mål i den mængde han gør og vi taler altså ikke om tab-ins en meter fra stregen, det er for det meste flotte mål. Det må og skal vi udnytte på landsholdet, for vi vælter os jo ikke ligefrem i spillere med de kompetencer han besidder, som udover lederevner og torjäger potentiale tæller fantastisk fart i benene.

Det der dog desværre taler imod Braithwaite succes på landsholdet er en ærgelig tendens, som mange andre danske klassespillere besidder… Evnen til at underpræstere på landsholdet når det virkelig gælder. Jeg nævner i flæng Jørgensen, Eriksen og Wass som udover Braitwaite lider under denne kedelige tendens. Kvallen er dog lang endnu og de danske spilleres generelle form i de udenlandske ligaer gir forhåbninger om bedre tider for det danske landshold og forhåbentligt en vellykket kvalifikation til VM.

⇒ Nyd de gode danske præstationer fra weekendens kampe via TV3 sport der har samlet dem i en lille video


Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

4 tanker om “Er Martin Braithwaite vores bedste angriber?

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar