The Hurricanes

Børne-tv fra en gylden periode

Fodbold nostalgi fra dengang i de sprøde 90’ere hvor børne-tv virkelig ku’ noget!! The Hurricanes… En skotsk-finansieret fodbold tegnefilm, hvor holdet (The Hurricanes) til tider spillede imod deres rivaler Gorgonerne og rejste rundt i verden på skøre eventyr. Holdet var imponerende internationalt med Amerikanske, Brasilianske, Tyske, Japanske, Jamaicanske, Franske, Spanske og Italienske spiller og alle under kyndigt opsyn af den 12-årige ejer Amanda og træner Jock Stone.


Det legendariske Hurricanes tema


Vigtig viden ligegyldig info:

Jock Stone karakteren var faktisk baseret på den Skotske manager Jock Stein der har trænet flere forskellige hold i den Skotske liga.


Se en helt episode


 

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar