Alexander Isak – Den “nye” Zlatan

Døbt “den nye Zlatan” af den Svenske presse og netop solgt til Borussia Dortmund. Det er gået hurtigt for den unge Alexander Isak og det med god grund, for hans korte historik byder på en imponerende liste af milepæle selv den ægte Zlatan må tippe på hatten over. Topscorer for AIK med 10 mål, debut på landsholdet hvor han står noteret for 1 mål i 2 kampe og det er i en alder af kun 17 år. Er du i tvivl om hvad talentet står for rent fodboldmæssigt, så tjek nedenstående video ud hvor BVB selv præsenterer ham i en skills & goals compilation ?  ??Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar