Real slår Sevilla og Barca rekord

Videre til kvartfinalen i Copaen, 40 kampe uden nederlag og den mest arrogante panenka i verdenshistorien. Det var i sandhed en stor aften for Real. ?

Ikke nok med at man spillede sig videre, så slog man også Barcelona’s tidligere rekord for flest kampe uden nederlag i træk, hvilket på baggrund af spillernes jubel i slut minutterne var en måske endnu vigtigere begivenhed end det videre arrangement i Copa Del Rey. I en ellers forholdsvis skidt spillet forsvarskamp fra Real’s side af kunne kampen sagtens være tippet til Sevilla’s side, men vi har bare heldet i år og troen på at de halve chancer nok skal gå. Ingen yderligere analyse er nødvendig her, nyd i stedet Real’s comeback og Ramos Panenka i nedenstående video ?Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar