Det var Zlataaans

Topscorertitlen

Zlatan Ibrahimovic nærmer sig førstepladsen på topscorerlisten i Premier League og det er for mange andre end Zlatan selv måske en smule overraskende. I klassisk Zlatan stil kom han til England og proklamerede at en ny gud var landet og klar til at bombe kasser ind på “Drømmenes Teater“og som sædvanlig, fristes man til at sige, er det lige netop det han har gjort.

Efter en halvsløj spillemæssig start har han stille og roligt fundet formen sammen med resten af United holdet og er nu kun ét mål fra at reducere Costa’s 14 sæsonkasser på Premier Leagues førsteplads på topscorerlisten. Imponerende af den lange svensker med de bosnisk/kroatiske aner. Men kan han gå hele vejen og snuppe topscorertitlen når sæsonen er slut? Personligt håber jeg meget at han gør det ??  ?


Nyd 18 Zlatan mål for Manchester United


Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

En tanke om “Det var Zlataaans

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar