Dolberg feberen raser

Kasper Dolberg er på alles læber i øjeblikket og det er med god grund. Han bomber kasser ind på samlebånd i Ajax og det er i en alder af blot 19 år. Jeg er altid jubeloptimisk i forhold til de danske talenter der i ny og næ popper op på den internationale fodboldscene, men denne gang føler jeg at jeg reelt set har noget at have optimismen i. Dolberg’s talent for at score mål er simpelthen for stort til at han (med mindre han laver en Fischer og bliver langtidsskadet) kan undgå at blive en international klasseangriber.


De er glade for ham i Ajax

Siden han skiftede fra Silkeborg til Ajax d. 1 juli 2015 er det kun gået en vej ? og i Ajax er man vilde med den unge danske angriber:

Scout John Steen Olsen: “Dolberg kan blive lige så god som Eriksen og Zlatan Ibrahimovic”

Holdkammerat Lasse Schöne: Det er gået hurtigt. Han har sådan en attitude, hvor det hele virker, som om det ikke interesserer ham. Allerede i første træning kunne man dog se, at han kan spille fodbold som ingen andre”

Tidligere cheftræner Frank De Boer: “Han spiller som om han er 10 år ældre”

Reserveholdstræner Gery Vink: “Hans fodboldpotentiale er kæmpe stort. Jeg har tit tænkt: ‘Det her er den nye Zlatan Ibrahimovic. Vi har ham i Ajax”


Lidt Dolberg Highlights

Mål, assist og skills 2016/2017

 

Seneste mål imod Celta Vigo


Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar