Jurgen Klopp effekten

Liverpool oplever Klopp effekten

Liverpool og Jurgen Klopp har fået en fantastisk start på årets Premier League og ligger efter weekendens kampe på en delt 1. plads sammen med Arsenal og Manchester City. Flot placering af en klub der de seneste år har kæmpet hårdt med svingende resultater. Manden bag den nuværende succes er Jurgen Klopp og han er ikke selv i tvivl om at Liverpool er KLUBBEN for ham. Se dokumentaren om Klopp, hvor han blandt andet taler om sin første tid i Liverpool, fodboldfilosofi og lighedstegnende mellem Liverpool og Dortmund.


Jurgen Klopp – Fuld dokumentar 2016


Bliv fodboldblogger på footbloggers.dk – Det er gratis at oprette din egen blog og  du får hjælp til opsætning + fri blogsupport.

⇒ Læs mere om at starte din egen blog her


 

3 tanker om “Jurgen Klopp effekten

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar